TRƯỜNG ĐẠI HỌC CẦN THƠ

TẦM NHÌN VÀ SỨ MỆNH

Kính mời quí thầy cô tham dự buổi hội thảo trực tuyến trong khuôn khổ hợp tác với trường Đại học Okayama, Nhật. Buổi hội thảo sẽ được tổ chức từ 8.15 -12.00 ngày 06/04/2021 tại Hội trường 2, tầng 6, Nhà Điều hành

Sẽ do các cán bộ Khoa Nông nghiệp và Khoa Công nghệ báo cáo bằng tiếng Anh. Các đối tác Nhật sẽ tham dự trực tuyến. Chương trình buổi hội thảo như sau:

Presentation titles for Symposium at College of Agriculture,

Can Tho University

8:15-8:45

1. Mating disruption by synthetic sex pheromones reduces the damage of Spodoptera exigua on shallot fields in the Mekong Delta of Vietnam

Assoc. Prof. Le Van Vang (Dean of College of Agriculture, Department of Plant Protection)

8:45-9:15

1. Semen quality characteristics of Noi breeder cocks in Mekong delta

Assoc. Prof. Nguyen Thi Kim Khang (Department of Animal Science)

9:15-9:45

1. Silicon supplement improved rice seedlings' tolerance to stress

Assoc. Prof. Pham Phuoc Nhan (Department of Plant Physiology and Biochemistry, College of Agriculture)

10:00-10:30

1. Functional markers for improving cooking, eating, and the nutritional qualities of rice

Dr. Huynh Ky (Department of Plant Genetics and Breeding, College of Agriculture)

10:30-11:00

1. Remediation for salt-affected soil by applying soil amendments

Assoc. Prof. Chau Minh Khoi (Department of Soil Science, College of Agriculture)

11:00-11:30

1. Nondestructive quality assessment of mango fruits - Preliminary results with sweetness grading

Dr. Nguyen Chanh Nghiem (Department of Automation Technology, College of Engineering Technology)

Kính mong quí thầy cô dành chút thời gian để tham dự buổi hội thảo, qua đó góp phần duy trì và phát triển các hoạt động trao đổi học thuật với các trường đại học Nhật. Chân thành cảm ơn quí thầy cô

Trân trọng,

Đại học Cần Thơ